073 - 799 99 34

Echtscheidingsadvocaat nodig in Den Bosch?

Alimentatie aanvragen in Den Bosch

Wanneer u gaat scheiden zult u te maken krijgen met alimentatie. Alimentatie is de verplichting om als ex-partners, na scheiding, financieel voor elkaar en eventuele kinderen te blijven zorgen. Dit wordt ook wel de onderhoudsplicht genoemd. Bij alimentatie wordt er onderscheid gemaakt tussen kinderalimentatie en partneralimentatie.

Partneralimentatie wordt ingezet wanneer de inkomens van de ex-partners sterk van elkaar verschillen. Op basis van het inkomen moeten er juiste afspraken worden gemaakt die vervolgens worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Wanneer u hier onderling niet uitkomt, wordt de alimentatie bepaald door de rechter.

Kinderalimentatie is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat de betrokken kinderen financieel niet achteruit gaan bij een scheiding. De ex-partners mogen hier onderling zelf afspraken over maken. Een rechter toetst deze om te kijken of de alimentatie niet te laag is. Wanneer u samen niet tot een overeenstemming kunt komen, zal de rechter de alimentatie bepalen. Uiteraard staat altijd het belang van de kinderen voorop.

Professionele hulp bij alimentatie in Den Bosch

Wilt u meer weten over wat uw rechten en plichten zijn met betrekking tot alimentatie? De alimentatie advocaten van Bouwman Advocaten in Den Bosch kunnen u hier uitgebreid over informeren en bij begeleiden. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 073 - 799 99 34.

Bouwman Advocaten

Bouwman Advocaten

Bouwman scheidingsadvocaten: “Oprecht voor u geregeld”

Bouwman Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor dat in 1975 is opgericht. Het kantoor is groot genoeg om u van een breed perspectief te voorzien en klein genoeg om persoonlijke ondersteuning te bieden.

Wij zijn maatschappelijk erg betrokken bij ons werkgebied. Dit zorgt voor een goede relatie met onze cliënten. Voor ons is dit erg belangrijk. Een goede verstandhouding draagt bij aan een goede afhandeling van juridische processen.

Wat Bouwman Advocaten kenmerkt is een persoonlijke aanpak waarbij u als cliënt altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. Wij onderhouden korte communicatielijnen met u, waardoor een onderling vertrouwen opgebouwd kan worden. In een kosteloos oriënterend gesprek vertellen wij u wat u van ons kunt verwachten en hoe u er juridisch voor staat. Op die manier weten we beide waar we aan toe zijn.

Waarom Bouwman Advocaten?

  • Eén aanspreekpunt
  • Maatschappelijk betrokken
  • Vakkundigheid, persoonlijke benaderingen en service

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Expertises

• Kinderalimentatie
• Partneralimentatie
• Voogdij
• Omgang & gezag
• Echtscheidingsconvenant
• Ouderschapsplan
• Mediation

Werkgebied

Diessen, Heesch, Schijndel, Uden, Veghel en omstreken.

Hoofdvestiging

Menu