073 - 799 99 34

Echtscheidingsadvocaat nodig in Den Bosch?

Begeleiding bij uw echtscheiding in Den Bosch

Een echtscheiding is vaak een ingrijpende gebeurtenis en heeft een grote impact op uw leven. Er verandert immers veel in een korte periode. Om ervoor te zorgen dat iedereen een goede toekomst tegemoet gaat is het belangrijk om goede afspraken met elkaar te maken. Als u (jonge) kinderen heeft is dit nog meer van belang.

Hulp bij echtscheiden

Bij Bouwman Advocaten kunt u terecht voor de complete afwikkeling van uw echtscheiding. Van het maken van heldere afspraken rondom alle onderdelen van het echtscheidingsconvenant tot de inschrijving van de echtscheidingsbeschikking in de registers van de burgerlijke stand.

De procedure bij een scheiding

Wanneer alle afspraken onderling zijn gemaakt kan de scheiding officieel worden aangevraagd bij de rechter. De rechter dient de scheiding namelijk goed te keuren. Deze echtscheidingsbeschikking moet vervolgens worden ingeschreven in het bevolkingsregister. Daarna is de scheiding pas officieel. In een gratis kennismakingsgesprek voorzien wij u graag van advies. Wij vertellen u hoe u er juridisch voor staat en zullen uiteenzetten wat u van ons als advocatenkantoor kunt verwachten. Bouwman Advocaten in Den Bosch kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Wij helpen u graag uw leven weer op de rit te krijgen.

Bouwman Advocaten

Bouwman Advocaten

Bouwman scheidingsadvocaten: “Oprecht voor u geregeld”

Bouwman Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor dat in 1975 is opgericht. Het kantoor is groot genoeg om u van een breed perspectief te voorzien en klein genoeg om persoonlijke ondersteuning te bieden.

Wij zijn maatschappelijk erg betrokken bij ons werkgebied. Dit zorgt voor een goede relatie met onze cliënten. Voor ons is dit erg belangrijk. Een goede verstandhouding draagt bij aan een goede afhandeling van juridische processen.

Wat Bouwman Advocaten kenmerkt is een persoonlijke aanpak waarbij u als cliënt altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. Wij onderhouden korte communicatielijnen met u, waardoor een onderling vertrouwen opgebouwd kan worden. In een kosteloos oriënterend gesprek vertellen wij u wat u van ons kunt verwachten en hoe u er juridisch voor staat. Op die manier weten we beide waar we aan toe zijn.

Waarom Bouwman Advocaten?

  • Eén aanspreekpunt
  • Maatschappelijk betrokken
  • Vakkundigheid, persoonlijke benaderingen en service

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Expertises

• Kinderalimentatie
• Partneralimentatie
• Voogdij
• Omgang & gezag
• Echtscheidingsconvenant
• Ouderschapsplan
• Mediation

Werkgebied

Diessen, Heesch, Schijndel, Uden, Veghel en omstreken.

Hoofdvestiging

Menu